• Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  9:00 - 20:00 uur

 • Woensdag

  9:00 - 20:00 uur

 • Donderdag

  9:00 - 20:00 uur

 • Vrijdag

  9:00 - 18:00 uur

 • Zaterdag

  9:00 - 15:00 uur

 • Zondag

  Gesloten

Barbers Hairstudio - De kapper in de Reeshof - Tiburg

25 jaar Barbers

Barbers Hairstudio 25 jaar

Barbers Hairstudio bestaat dit jaar 25 jaar! Wat begon als een kleine barbierszaak in een omgebouwde garage, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip in de Reeshof. Het alles begon met Arjan, die als barbier begon in een omgebouwde garage. Al snel werd deze zaak echter te klein, mede dankzij het winnen van het Nederlands kampioenschap in moderne herenkapsels. Arjan ging op zoek naar een groter pand en dat werd gevonden aan de Bijsterveldenlaan in de Reeshof. Hier konden voortaan ook dames terecht en de zaak groeide uit tot wat het nu is: een professionele kapperszaak met hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.

In de afgelopen 25 jaar is er veel veranderd bij Barbers Hairstudio. Er zijn nieuwe medewerkers bijgekomen, maar Danielle, Franca en Rowena die destijds al begonnen zijn werken er nog steeds. Ook is het team onder leiding gekomen van Rowena, die het bedrijf heeft weten te laten groeien tot wat het nu is.

Ondanks al deze veranderingen is er één ding dat altijd hetzelfde is gebleven: de passie van het team voor haar- en baardverzorging. Bij Barbers Hairstudio staan we altijd klaar om al onze klanten te voorzien van professioneel advies en hoge kwaliteit behandelingen. We zijn trots op wat we hebben bereikt in de afgelopen 25 jaar en kijken uit naar nog vele jaren van succes.