• Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  9:00 - 20:00 uur

 • Woensdag

  9:00 - 20:00 uur

 • Donderdag

  9:00 - 20:00 uur

 • Vrijdag

  9:00 - 18:00 uur

 • Zaterdag

  9:00 - 15:00 uur

 • Zondag

  Gesloten

Barbers Hairstudio - De kapper in de Reeshof - Tiburg

Hairtalk

Barbers Hairstudio in de Reeshof in Tilburg is de expert op het gebied van haarverlenging met hairtalk® Tape Extensions.

hairtalk®: het toonaangevende systeem voor haarverlenging


hairtalk® is het bekendste en meest gebruikte systeem voor haarverlenging en -verdikking. Het biedt de flexibiliteit om het resultaat helemaal aan te passen aan de wensen van de individuele vrouw door te combineren met verschillende kwaliteiten en haarlengtes. Zo kun je telkens weer de perfecte uitstraling realiseren.

 Snel en professioneel aangebracht door gecertificeerde medewerkers


Bij Barbers Hairstudio in de Reeshof in Tilburg kun je terecht voor haarverlenging met hairtalk® Tape Extensions. Onze gecertificeerde medewerkers zetten deze extensions binnen 45 tot 60 minuten volledig in. Dankzij de ultra dunne, waterafstotende tape bevestiging en het 100% Indisch remi natuurhaar van premium kwaliteit voegen de hairtalk® extensions naadloos en onzichtbaar samen met het eigen haar. Daarnaast zijn ze zeer comfortabel om te dragen, met een minimale kans op haarbreuk in vergelijking met traditionele hair extensions.

Herbruikbare extensions dankzij hairtalk® Solvent


Na 8 tot 10 weken kunnen de hairtalk® extensions haarvriendelijk en eenvoudig worden verwijderd met hairtalk® Solvent en direct weer worden herplaatst bij de wortel. Dit maakt de hairtalk® extensions herbruikbaar en dus voordelig in het gebruik.

Meer weten?

Kom eens langs bij Barbers Hairstudio in de Reeshof in Tilburg om te ervaren hoe hairtalk® Tape Extensions jouw uitstraling naar een hoger niveau kunnen tillen. Laat je verrassen door de mogelijkheden en laat je begeleiden door een van onze medewerkers. Bellen kan ook op +31 (0)135714647