• Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  9:00 - 20:00 uur

 • Woensdag

  9:00 - 20:00 uur

 • Donderdag

  9:00 - 20:00 uur

 • Vrijdag

  9:00 - 18:00 uur

 • Zaterdag

  9:00 - 15:00 uur

 • Zondag

  Gesloten

Barbers Hairstudio - De kapper in de Reeshof - Tiburg

De krullen kapper in Tilburg

Krullend haar kan soms lastig zijn om te onderhouden, maar met de juiste verzorging en kniptechnieken kun je er prachtig uitzien met natuurlijke, volumineuze en gezonde krullen. Een van de beste manieren om dit te bereiken is door de Curly Girl methode te volgen, die is ontwikkeld door Lorraine Massey.

De Curly Girl methode is een specifieke manier van haarverzorging die is ontworpen voor mensen met krullend haar. Het helpt bij het verminderen van schade aan het haar, het verminderen van pluis en het versterken van de natuurlijke krullen. Dit wordt bereikt door het gebruik van sulfaat- en parabenenvrije shampoos, het vermijden van hitte styling en het gebruiken van producten die specifiek ontworpen zijn voor krullend haar, zoals gel en mousses die de krullen definiëren.

Een van de beste kappers voor krullend haar is Rowena, de kapster van Barbers Hairstudio in Tilburg. Zij is volledig opgeleid in de CURLSYS® methode en is in staat om haar klanten advies op maat te geven en hen te helpen bij het vinden van de juiste producten die bij hun haartype passen. Rowena gebruikt de CURLSYS® techniek voor het knippen van krullend haar, waarmee ze de natuurlijke krullen van haar klanten benadrukt en versterkt, zonder hun haar te beschadigen.

Een van de grootste voordelen van de CURLSYS® kniptechniek is dat het helpt bij het creëren van gezonde, glanzende en levendige krullen. Door pluis te verminderen en krullen te versterken, zullen je krullen veerkrachtiger zijn en krul meer richting de aanzet van je haar. Dit zorgt voor een natuurlijke en gezonde uitstraling van je haar.

Als je op zoek bent naar een kapster die alles weet over de Curly Girl methode en knippen volgens het CURLSYS® principe, dan is Rowena de perfecte keuze. Maak een afspraak bij Barbers Hairstudio in de Reeshof en laat Rowena je helpen bij het verkrijgen van de meest prachtige, gezonde krullen die je ooit had! Zij zal je krullen laten stralen met haar kennis en ervaring met McLean CURLSYS® en geeft u advies op maat voor de verzorging van uw krullen.

Boek nu uw afspraak online of bel +31(0)135714647 en ontdek de mogelijkheden die een CURLSYS® kapster je biedt!