• Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  9:00 - 20:00 uur

 • Woensdag

  9:00 - 20:00 uur

 • Donderdag

  9:00 - 20:00 uur

 • Vrijdag

  9:00 - 18:00 uur

 • Zaterdag

  9:00 - 15:00 uur

 • Zondag

  Gesloten

Barbers Hairstudio - De kapper in de Reeshof - Tiburg

Mannen, bereid je voor op zomer 2023: de nieuwste herenkapsel trends bij Barbers Hairstudio in de Reeshof!”

Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen om jouw stijl naar een hoger niveau te tillen. Als een ware barbier hebben wij de nieuwste trends voor herenkapsels in 2023 voor jou in kaart gebracht. Van een strak en kort kapsel tot een wilde en warrige look; er is voor elk wat wils. Lees snel verder en ontdek hoe jij jouw mannelijke uitstraling naar een hoger niveau kan tillen.

Kort en strak

Het korte, strakke kapsel blijft een ware klassieker. Dit kapsel is perfect voor de man die weinig tijd kwijt wil zijn aan styling en kiest voor een no-nonsense look. Met verschillende stijl-opties zoals een strakke scheiding of een stoere stekel-look, zal je er altijd verzorgd bijlopen.

Warrig en wild

Dit jaar is de warrige en wilde look helemaal hot. Perfect voor de man met wat langer haar en een voorkeur voor een nonchalante uitstraling. Deze edgy look is zeer gemakkelijk te creëren en geeft jou de ultieme stoere uitstraling.

Klassiek en tijdloos

Een klassieke en tijdloze look zal nooit uit de mode raken. Dit kapsel is perfect voor de man die kiest voor een verzorgde en nette uitstraling. Een strakke scheiding met korte zijkanten en een langere bovenkant kan altijd en overal. Dit kapsel is ook zeer gemakkelijk te stylen en kan bijvoorbeeld gecombineerd worden met een baard of snor voor een mannelijke uitstraling.

Krullend en golvend

Krullend of golvend haar is in 2023 helemaal hot. Deze look is perfect voor de man die kiest voor een natuurlijke, speelse uitstraling. Met wat langer krullend of golvend haar creëer je een zachte en romantische look die perfect past bij jouw persoonlijkheid.

Baarden en snorren

Baarden en snorren zijn nog steeds niet weg te denken uit de wereld van de herenkapsels. Of je nu kiest voor een klassieke, strakke look of een wilde, warrige uitstraling, een baard of snor past bij iedere man. Een baard of snor geeft jouw uitstraling extra kracht en mannelijkheid.

Bij Barbers Hairstudio in de Reeshof hebben wij alles in huis om jouw look naar een hoger niveau te tillen. Onze ervaren barbieras staan klaar om jou te voorzien van advies op maat en creëren samen met jou de perfecte look. Wij werken alleen met hoogwaardige producten van de beste merken en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Zo kunnen wij jou altijd voorzien van een kapsel dat perfect aansluit bij jouw persoonlijkheid en levensstijl.

Dus, maak vandaag nog een afspraak en ontdek wat onze barbiers voor jou kunnen betekenen. Laat ons jouw perfecte herenkapsel creëren en ervaar zelf wat het betekent om een echte gentleman te zijn. Wij kijken er naar uit om jou te verwelkomen.