• Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  9:00 - 20:00 uur

 • Woensdag

  9:00 - 20:00 uur

 • Donderdag

  9:00 - 20:00 uur

 • Vrijdag

  9:00 - 18:00 uur

 • Zaterdag

  9:00 - 15:00 uur

 • Zondag

  Gesloten

Barbers Hairstudio - De kapper in de Reeshof - Tiburg

Ontdek de beste kapper in de Reeshof: kwaliteit en vakmanschap gecombineerd

Ben je op zoek naar een goede kapper in de Reeshof in Tilburg? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Barbers Hairstudio in de Reeshof combineren we kwaliteit en vakmanschap met persoonlijke aandacht en de nieuwste trends op het gebied van haarverzorging.

Onze diensten variëren van herenkapsels tot dameskapsels en van haarbehandelingen tot bruidskapsels. Onze ervaren kappers zorgen ervoor dat je altijd tevreden bent met het resultaat. Bovendien werken we uitsluitend met de beste producten op de markt, zodat jouw haar altijd in topconditie is.

Onze kappers hebben jarenlange ervaring in het knippen, kleuren en stylen van haar. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om te luisteren naar de wensen van onze klanten. Of je nu op zoek bent naar een trendy nieuwe look of gewoon je haar wilt laten knippen, onze kappers zorgen ervoor dat jij altijd tevreden de deur uitgaat.

Onze kapsalon in de Reeshof biedt ook de nieuwste trends en technieken op het gebied van haarstyling, zoals balayage en highlights. Deze behandelingen zorgen voor een natuurlijke en zachte uitstraling van het haar en geven het een mooie, subtiele kleur. Wil je meer volume in je haar? Onze kappers knippen krullen op een manier die past bij jouw haar en gezichtsvorm.

Als je op zoek bent naar een kapper in de Reeshof, dan zijn wij de beste keuze. Onze kapsalon biedt niet alleen uitstekende kappersdiensten, maar ook een vriendelijke en ontspannen sfeer. Wij zijn er om te zorgen dat jij er op je best uitziet en je goed voelt. Bij ons ben je in goede handen!

Kom langs bij onze kapsalon in de Reeshof en ontdek zelf de voordelen van onze persoonlijke en professionele aanpak. Wij helpen je graag bij het vinden van het kapsel dat perfect past bij jouw persoonlijkheid en levensstijl. En natuurlijk kun je bij ons terecht voor al je vragen over haarverzorging en styling. Wij staan voor je klaar!