• Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  9:00 - 20:00 uur

 • Woensdag

  9:00 - 20:00 uur

 • Donderdag

  9:00 - 20:00 uur

 • Vrijdag

  9:00 - 18:00 uur

 • Zaterdag

  9:00 - 15:00 uur

 • Zondag

  Gesloten

Barbers Hairstudio - De kapper in de Reeshof - Tiburg

Waarom Barbers Hairstudio in Tilburg dealer is van American Crew?

Bij Barbers Hairstudio in Tilburg zijn we altijd op zoek naar de beste producten op de markt om onze klanten te voorzien van de beste haarverzorging. Daarom zijn we trots om dealer te zijn van American Crew, een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten voor mannen. Een van onze favoriete producten van American Crew is de Forming Cream, een must-have voor elke man die op zoek is naar een veelzijdig en stijlvol kapsel.

American Crew is een merk dat in 1994 werd opgericht door David Raccuglia, een stylist en fotograaf uit Chicago. Het merk is ontstaan uit de behoefte om mannenproducten te creëren die specifiek zijn ontworpen voor de unieke behoeften van mannen. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een van de meest bekende en vertrouwde merken op het gebied van haarverzorging voor mannen.

Waarom zijn wij zo enthousiast over American Crew? Ten eerste biedt American Crew een compleet assortiment van hoogwaardige producten voor mannen, van shampoo en conditioner tot stylingproducten en scheerproducten. Dit betekent dat onze klanten altijd de juiste producten kunnen vinden voor hun specifieke behoeften.

Maar dat is nog niet alles. American Crew is ook een merk dat voortdurend innoveert en nieuwe producten ontwikkelt om aan de veranderende behoeften van mannen te voldoen. Zo heeft het merk bijvoorbeeld de nieuwste technologieën geïntegreerd in zijn producten om de kwaliteit en effectiviteit te verhogen.

Een van onze favoriete producten van American Crew is de Forming Cream, een veelzijdige stylingcrème die geschikt is voor alle haartypes. Met de Forming Cream kun je een eindeloze variatie aan stijlen creëren, van een klassieke slick-back look tot een moderne en messy quiff. Het biedt een medium hold en een natuurlijke glans, zodat je haar er altijd stijlvol en gezond uitziet.

Bovendien is de Forming Cream van American Crew gemakkelijk aan te brengen en uit te wassen. Het droogt niet uit of wordt hard, waardoor je het gedurende de dag opnieuw kunt stylen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vlokken of klontjes.

Als dealer van American Crew kunnen wij onze klanten de beste producten bieden voor hun haarverzorging en stylingbehoeften, waaronder onze favoriet, de Forming Cream. Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij Barbers Hairstudio in Tilburg en ontdek zelf waarom we zo enthousiast zijn over American Crew en hun producten, met name de Forming Cream. Onze ervaren barbers adviseren je graag over de beste producten voor jouw haar en helpen je bij het vinden van de perfecte stijl. En als je nog niet bekend bent met American Crew, dan is de Forming Cream een geweldig product om mee te beginnen.

Om het beste resultaat te behalen met de Forming Cream, raden we aan om een kleine hoeveelheid aan te brengen op vochtig of droog haar en het haar in de gewenste stijl te vormen met behulp van een kam of je vingers. Herhaal dit indien nodig gedurende de dag om je stijl bij te werken.

En voor degenen die zich zorgen maken over de ingrediënten: American Crew gebruikt alleen hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten in hun producten en vermijdt agressieve chemicaliën die het haar kunnen beschadigen. Bovendien is de Forming Cream vegan en dierproefvrij.

Dus als je op zoek bent naar een veelzijdig stylingproduct dat geschikt is voor elk haartype en elke stijl, dan is de American Crew Forming Cream een geweldige keuze. Kom langs bij Barbers Hairstudio in Tilburg en ontdek zelf waarom we zo enthousiast zijn over American Crew en hun producten. Onze ervaren barbers helpen je graag bij het vinden van de beste producten voor jouw haar en geven je advies over de nieuwste haartrends en stylingtechnieken.