• Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  9:00 - 20:00 uur

 • Woensdag

  9:00 - 20:00 uur

 • Donderdag

  9:00 - 20:00 uur

 • Vrijdag

  9:00 - 18:00 uur

 • Zaterdag

  9:00 - 15:00 uur

 • Zondag

  Gesloten

Barbers Hairstudio - De kapper in de Reeshof - Tiburg

Balayage technieken van Barbers Hairstudio in Tilburg: hét geheim voor prachtig gekleurd haar

Als je op zoek bent naar de nieuwste en meest trendy haarstijlen, dan is Barbers Hairstudio in de Reeshof in Tilburg de plek voor jou. Onze kapsters zijn op de hoogte van de laatste haarmode trends van 2023 en weten precies hoe ze jouw haar kunnen stylen om er prachtig uit te zien. Maar als je op zoek bent naar iets specifieks, dan is de techniek van balayage misschien iets voor jou.

Balayage is een techniek waarbij highlights geleidelijk worden aangebracht in plaats van abrupt. Hierdoor lijkt het alsof je haar van nature gebleekt is door de zon, waardoor het een heel natuurlijke look geeft. Dit is een geweldige manier om je haar een subtiele boost te geven zonder dat het te opvallend is.

Er zijn vele technieken die gebruikt worden bij balayage, maar bij Barbers Hairstudio in de Reeshof in Tilburg zetten we ons specifiek in op de techniek van “handpainting“. Hierbij wordt de kleur met de hand aangebracht in plaats van met folie, waardoor we een natuurlijker en subtieler resultaat kunnen bereiken. Dit is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een zachte, subtiele verandering in hun haarkleur.

Een andere techniek die we bij Barbers Hairstudio gebruiken is “ombre balayage“. Hierbij wordt de kleur geleidelijk aan geleidelijk veranderd van de wortels naar de punten, waardoor een mooie overgang ontstaat. Deze techniek is ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een wat meer opvallende verandering.

Daarnaast bieden we ook de techniek van “babylights” aan. Dit is een techniek waarbij kleine stroken van het haar worden gekleurd om een ​​nauwelijks zichtbare, subtiele highlights te creëren. Dit is perfect voor degenen die een natuurlijker en subtieler resultaat willen.

Onze kapsters zijn experts in het toepassen van balayage technieken en weten precies hoe ze jouw haar moeten behandelen om het beste resultaat te behalen. Of je nu een subtiele verandering wilt of juist iets heftigers, wij kunnen het voor je regelen.

Maar het is niet alleen de techniek waar we goed in zijn, wij maken ook gebruik van de beste producten op de markt. Zo zorgen we ervoor dat jouw haar gezond blijft en er prachtig uitziet na het behandelen.