• Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  9:00 - 20:00 uur

 • Woensdag

  9:00 - 20:00 uur

 • Donderdag

  9:00 - 20:00 uur

 • Vrijdag

  9:00 - 18:00 uur

 • Zaterdag

  9:00 - 15:00 uur

 • Zondag

  Gesloten

Barbers Hairstudio - De kapper in de Reeshof - Tiburg

De nieuwste haarmode trends van 2023: kom langs bij Barbers Hairstudio en blijf fashionable!

De haartrends van 2023: van de zijscheiding tot de sleek bun.

De tijd vliegt en voordat we het weten, is het alweer voorjaar 2023. En dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe set haartrends. De catwalks en straatstijlen van de afgelopen maanden hebben ons al een aantal voorspellingen gegeven van wat we kunnen verwachten, dus laten we eens kijken naar de belangrijkste haartrends van dit jaar.

Een van de grootste trend van 2023 is de lage zijscheiding. Dit geeft een zachte, natuurlijke look, perfect voor degenen die op zoek zijn naar een wat casual stijl. Dit kapsel is gemakkelijk te creëren met behulp van een kam en een beetje haarlak.

Een andere trend die we veel zullen zien, is de bob. Dit klassieke kapsel is altijd in de mode en is in 2023 nog steeds een populaire keuze. Deze keer zien we echter meer variatie, van de kortere, meer geometrische bob tot de langer, meer golvende versie.

Retro is ook een grote trend voor 2023. De Retro Chop, een korte, geknipte bob met een bepaalde hoeveelheid volume en beweging, is de perfecte manier om deze trend te volgen. Dit kapsel is gemakkelijk te stylen met behulp van een ronde borstel en een haardroger.

De pony is al jaren een populaire haartrend, en dat zal in 2023 niet anders zijn. Of je nu gaat voor een korte, opvallende pony of een lange, zachte variant, de pony is een geweldige manier om je gezicht te accentueren en een nieuwe look te creëren.

Een sleek bun, ook wel een lage knot genoemd, is een elegant en tijdloos kapsel dat in 2023 weer helemaal in zal zijn. Het is een perfect kapsel voor een formele gelegenheid of gewoon voor een chique dagelijkse look. Het gaat erom de haren glad en strak terug te doen, voor een mooie strakke knot.

De haarmode trends van 2023 zijn net zo belangrijk als de kleding- en make-up trends die elk seizoen worden gepresenteerd. Van de nieuwste kapsels tot de beste producten, het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de haarindustrie. Maar hoe weet je nu waar je terecht moet voor de beste haarsnijders, stylisten en producten? Barbers Hairstudio biedt de oplossing!

Bij Barbers Hairstudio zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste haarmode trends. Onze stylisten volgen regelmatig trainingen en cursussen om zich te blijven ontwikkelen en up-to-date te blijven. Hierdoor zijn wij in staat om jou te adviseren en te voorzien van de nieuwste haarmode trends. Onze stylisten weten precies welke kapsels bij jou passen en hoe je deze het beste kunt onderhouden.