• Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  9:00 - 20:00 uur

 • Woensdag

  9:00 - 20:00 uur

 • Donderdag

  9:00 - 20:00 uur

 • Vrijdag

  9:00 - 18:00 uur

 • Zaterdag

  9:00 - 15:00 uur

 • Zondag

  Gesloten

Barbers Hairstudio - De kapper in de Reeshof - Tiburg

Barbers Hairstudio: voor professionele kinderkapsels in Tilburg

Waarom kiezen voor Barbers Hairstudio voor uw kinderkapsels?

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind. Bij Barbers Hairstudio in Tilburg bieden wij professionele knipbehandelingen voor kinderen van alle leeftijden. Onze stylisten hebben jarenlange ervaring en zijn opgeleid in de nieuwste kniptechnieken. Bovendien zijn zij gespecialiseerd in kinderkapsels en weten zij precies hoe zij de haren van uw kind moeten knippen voor een gezonde groei en een mooi eindresultaat.

Wat zijn onze specialiteiten?”

Onze specialiteiten zijn het knippen van korte en lange haren voor jongens en meisjes. Wij bieden ook trendy kapsels zoals de undercut, bowlcut en de bob voor meisjes. We werken met de beste producten voor kinderen, vrij van sulfaten en parabenen. Daarnaast hebben wij speciale kinderzitjes voor onze jongste klanten. Hierdoor zullen zij zich veilig en comfortabel voelen tijdens de knipbehandeling.

Waarom is regelmatig knippen belangrijk voor kinderen?”

Regelmatig knippen is belangrijk voor kinderen om de gezondheid van de haren te behouden. Door knippen worden de puntjes van de haren afgesneden, waardoor de haren weer gezond kunnen groeien. Bovendien kunnen knopen worden verwijderd, waardoor de haren gemakkelijker te stylen zijn.

Maak vandaag nog een afspraak”

Wilt u uw kind laten knippen door onze professionele stylisten? Maak vandaag nog een afspraak bij Barbers Hairstudio in Tilburg. Wij zorgen ervoor dat uw kind er weer stralend uitziet met een trendy kapsel. Bel ons op of maak online een afspraak via onze website. Wij zien u graag bij Barbers Hairstudio voor een perfect kinderkapsel.