• Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  9:00 - 20:00 uur

 • Woensdag

  9:00 - 20:00 uur

 • Donderdag

  9:00 - 20:00 uur

 • Vrijdag

  9:00 - 18:00 uur

 • Zaterdag

  9:00 - 15:00 uur

 • Zondag

  Gesloten

Barbers Hairstudio - De kapper in de Reeshof - Tiburg

Grijs haar, de nieuwe trend van 2023 bij Barbers Hairstudio

Gooi kleurcorrectie de deur uit en omarm je natuurlijke grijze haren!

Bij Barbers Hairstudio in de Reeshof in Tilburg zijn we altijd op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van haar. En we zijn blij om te zeggen dat volgens de haarexperts, grijs haar in 2023 helemaal hot wordt. Dit jaar voorspellen we dat een aantal van onze klanten afscheid gaat nemen van kleurcorrecties om te genieten van hun natuurlijke grijze haren.

Levendig grijs haar, de must-have van 2023

De nieuwste trend in grijs haar is levendig grijs haar met blauwe of paarse ondertonen, ook wel “titanium” genoemd. Deze look geeft je grijze haren een unieke en opvallende uitstraling, terwijl het nog steeds natuurlijk oogt. Het is de perfecte manier om je grijze haren te laten stralen en te laten zien dat grijs haar juist heel mooi kan zijn.

Hoe krijg je deze look?

Ben jij enthousiast geworden over deze trend en wil je graag de titanium look voor jouw grijze haren? Kom dan langs bij Barbers Hairstudio in de Reeshof in Tilburg. Onze gekwalificeerde kappers hebben de vaardigheden en ervaring om jouw grijze haren te kleuren en te stylen voor een opvallende en natuurlijke uitstraling. We adviseren onze klanten om hun haren regelmatig te verzorgen met producten speciaal gemaakt voor grijs haar, om ervoor te zorgen dat je grijze haren er gezond en glanzend uitzien.

Grijs haar, een teken van zelfvertrouwen

Grijs haar is niets om je voor te schamen. Integendeel, het is een teken van zelfvertrouwen en kracht. Bij Barbers Hairstudio willen we onze klanten helpen om deze kracht te laten zien met de nieuwe trend van levendig grijs haar met titanium ondertonen. Laten we samen onze grijze lokken omarmen en laten zien hoe sterk en zelfverzekerd we zijn.

Kom langs bij Barbers Hairstudio in de Reeshof in Tilburg en laten we samen de nieuwe trend van 2023 creëren voor jouw grijze haren. Wij kijken er naar uit om jou te helpen om jouw zelfvertrouwen te laten zien met je